Menu

Aktuellt

Varning! Fejkade undersökningar

Varning! Fejkade undersökningar

Ett företag som kallar sig CIE Center för internetundersökning, ber företagskunder att delta i undersökning om företaget i fråga. Men det är inte företaget som står inte bakom denna undersökning! Efter genomgången enkät som ska ta 15 sek att svara på har du chansen att vinna en Iphone 6S,

Får du förfrågan om undersökningen, via e-post eller när du surfar på internet, ska du förstås slänga mailet/stänga sidan. 

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK

Till alla kunder och samarbetspartners

Vi önskar alla våra kunder, samarbetspartners, affärsbekanta och vänner en riktigt glad påsk, ät nu inte för många ägg :-)

Kundregister i SPCS

Exportera kundregistret ur SPCS och öppna det snyggt i excel

Jag har brottats med SPCS en längre tid utan att lyckas få ut en komplett kundlista som går att öppna i Excel på ett bra sett.

Lanseringen av de nya toppdomänerna fortsätter

I slutet av förra året släpptes de första nya toppdomänerna, till exempel .voyage, .clothing, .today och .menu.

RSS
12

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset