Menu

Hemsidor

DotNetNuke - ett oslagbart verktyg.

Dotnetnuke (DNN) är marknadens största och mest använda portal- och CMS-plattform som bygger på Microsoft ASP.NET och öppen källkod.
Uppdatera innehållet på din hemsida enkelt och smidigt utan dyra licenskostnader

 

Enkelt, snabbt och smidigt med DotNetNuke

Har er hemsida ett säljande budskap och ett enhetligt utseende?

I takt med att allt fler använder mobiler och surfplattor när vi söker information, jobbar och handlar på nätet bör man tänka på att hemsidan ska fungera och vara läsbar i alla storlekar av webbfönster och i alla enheter.

Vi bygger dom allra flesta hemsidor idag med responsiv design, det innebär att vi bygger och designar en webbplats som tillåter att layouten förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att besökare kan surfa till hemsidan med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.

Effektiva kostnadsbesparingar

Med DotNetNuke (DNN) som CMS-plattform kan du gå åt vilket håll du vill och i valfri takt. Genom valfria ”plugin-moduler” kan du få ett system anpassat helt efter dina behov oavsett om det gäller en liten webbplats, portal, tung dokumenthantering eller en kraftfull e-handel. Om inte det räcker kan du få ditt system vidareutvecklat helt efter dina önskemål.

Vill du läsa mer om hur vårt verktyg fungerar   klicka här!

Ni hittar ett axplock av vad vi gjort nedan!

Kortfattat

  1. Stöd för att hantera flera webbplatser
  2. BSD-licens – öppen källkod utan förbehåll
  3. Anpassningsbara moduler för skiftande behov
  4. Löpande program-
    uppdateringar (kostnadsfria)
  5. Finns på svenska och ca 140 andra språk
  6. Sökmotorvänligt
  7. Användarvänligt
  8. Oslagbar prismodell

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET I DOTNETNUKE TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset