Menu

Portfolio

Ny design på Bergbolaget

Ny design på Bergbolaget

Responsiv Onepage-sida i DNN

Bergbolaget har fått ny design på sin hemsida, sidan är byggd i vårt CMS-system DNN (Dotnetnuke) och är en så kallad Onepage-sida, givetvis är den i responiv design så sidan anpassar sig efter besökarens storlek på skärm. Klicka här!
Ny hemsida till HGL Bränsle

Ny hemsida till HGL Bränsle

Här kan du ta del av deras erbjudande, ansöka om kort och se vart deras tankstationer finns.

HGL Bränsle har legat i vårt verktyg DNN en längre tid och nu var det dags att uppdatera sidan med ett nytt utseende och göra hemsidan mer lättillgänglig för besökarna.
Webbutik till ney.se

Webbutik till ney.se

Efter ett snabbt beslut av Putte fick vi uppdraget att producera en ny webbutik till ney.se

För drygt 1,5 månad sedan (160215) fick vi förtroendet att flytta den dåvarande webbutiken till det verktyget vi använder när vi bygger en webbutik, magento, nu är sidan publicerad (160331).

Ney.se är helt fristående butik som säljer allt inom elektronik, det är till honom ni ska gå om ni behöver en ny TV eller vill ha fantastisk ljud hemma, gå gärna i på hemsidan, www.ney.se, men vill ni bli imponerade ska ni besöka honom i hans nybyggda lokaler, strax utanför Ekenässjön.

Ny hemsida till Smålandsfiberteknik

Ny hemsida till Smålandsfiberteknik

Smålands Fiberteknik som ingår i Eksjö Elteam AB har fått en egen hemsida, dom installerar och underhåller alla typer av fibernät. Är du intresserad av att komplettera din villa eller din fastighet med fiber, då ska du kontakta Smålands Fiberteknik
Ny hemsida till David Larsson Naprapati

Ny hemsida till David Larsson Naprapati

Vi har producerat en ny hemsida till Naprapaten, David Larsson i Eksjö, där kan du läsa om vad han kan gör för dig som har ont i nacken eller ryggen. Du kan beställa tid direkt från hemsidan, enklare kan det inte bli. Ta en koll, www.naprapati.nu
RSS
12345

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET I DOTNETNUKE TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset