Menu

Portfolio

PK Fastigheter i Nässjö

PK Fastigheter i Nässjö

Ny hemsida till fastighetsbolag i Nässjö

PK Fastigheter har ett flertal hyresfastigheter i Nässjö och dom ville uppdatera sin hemsida och gå över till office 365 med sin e-posthantering. Vi byggde en ny hemsida som man mycket enkelt kan sköta själv, lägga upp nya fastigheter och visa om det finns något hyresledigt. Hyresgästerna kan enkelt skapa felanmälningar som går direkt till fastighetsskötaren. Gå gärna in på www.pkfastigheter.se och se mer.

Ny hemsida till Industrilås AB

Ny hemsida till Industrilås AB

Vi fick förtroendet att bygga en ny hemsida till Industrilås AB

Industrilås AB är ett multinationellt företag med avdelningar runt om i hela värden, dom behövde en ny gemensam hemsida som uppfyllde deras krav. Vi började med tre språk Svenska, Engelska och Tyska men tillsammans kommer vi att vidareutveckla hemsidan så hela eller delar av den nya hemsidan ska innehålla fler språk bla Kinesiska, spanska och Holländska. Gå gärna in på www.industrilas.se

Uppdateringar och responsiv design till Fransson & Nordh

Uppdateringar och responsiv design till Fransson & Nordh

När det började bli dags för uppdatering av deras 3-4 år gamla hemsida som inte var i responsiv design, var det inget svårt val för Fransson & Nordh om vem som skulle få göra deras nya sida. Eftersom sidan redan ligger i vårt system kan vi med mycket enkla medel förändra designen men det mesta av innehållet kvarstod, på det viset blir det väldigt kostnadseffektivt att göra om sidan och göra den responsiv för dagens krav. Gå gärna in på www.fransson-nordh.se och titta.
Ny hemsida till Infraservice i Nässjö

Ny hemsida till Infraservice i Nässjö

Lika snabbt som x2000 far fram på rälsen expanderar Infraservice Scandinavian AB. Företaget har bara funnits i två år och Mathinic AB fick förtroendet att ta fram en ny hemsida till företaget. Gå gärna in och kika www.infraservice.nu
Ny hemsida till Matlyckan i Nässjö

Ny hemsida till Matlyckan i Nässjö

Matlyckan bestämde sig för att göra en ny hemsida och tillsammans med Mathinic gick det som smort

Matlyckan uppdaterar hemsidan varje vecka med dagens lunch så att kunna uppdatera hemsidan själva med enkla medel, utan några som helst kunskaper i HTML var deras krav. Vi gjorde en demo på hur det skulle kunna gå till och sedan var saken biff, uppdraget gick till Mathinic.
RSS
12345678910 Last

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET I DOTNETNUKE TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset