Menu

Portfolio

Dags för Honda-återförsäljare att uppdatera sig

Dags för Honda-återförsäljare att uppdatera sig

Vi har fortsatt förtroende att producera hemsidor till Honda!

Efter många års samarbete med Honda centralt har vi tillsammans med dom tagit fram ett nytt koncept som bygger på att man alltid ska känna igen sig om man besöker en Honda hemsida. Vi har även ett gott samarbete med Byt Bil och har integrerat deras system med DotNetNuke vilket gör att besökare upplever att allt sköts via hemsidan.
Ny hemsida till Eksjö Vandrarhem

Ny hemsida till Eksjö Vandrarhem

Övernatta i Eksjö på vandrarhemmet!

Vi fick uppdraget att göra en enkel hemsida som skulle kunna ses av alla, vi byggde en hemsida med ett responsivt utseende det vill säga att hemsidan anpassar sig efter besökaren, gå gärna in på www.eksjovandrarhem.se och ta en kik.
Snabbt, enkelt och mycket prisvärt

Snabbt, enkelt och mycket prisvärt

Carlstens Buss har gjort en ny hemsida

Vi fick äran att göra en ny hemsida till Carlstens Buss i Bodafors, det skulle vara en enkel och smidig sida som kan ses av alla, givetvis byggde vi den i vårt publiceringsprogram DotNetNuke så dom själva håller i framtida uppdateringar.

Gå in och kika, www.carlstens.se

Ny hemsida till Midtrailer med fokus på funktion

Ny hemsida till Midtrailer med fokus på funktion

Efter en tids arbete har vi publicerat en ny hemsida till Midtrailer, hemsidan har fokus på vilken funktion av släpvagn du är ute efter och på det viset kan du enkelt hitta den släpkärran du har behov av. Gå in och kika!
Framtagning av ny grafisk profil till Stjärnstans

Framtagning av ny grafisk profil till Stjärnstans

En rejäl ansiktslyftning av et gammalt anrikt företag i Nässjö.

Vi fick en förfrågan om vi kunde kika på att modernisera Stjärnstans logotyp, det slutade med att vi gjorde om logotypen från grunden och tog fram en grafisk profil i light version som innehåller hur man använder logotypen, vilka typsnitt och färger ska man använda, förslag på hur annonser kan framställas, hur visitkort ska se ut.
RSS
First 3456789101112 Last

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET I DOTNETNUKE TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset