Menu

Aktuellt

Vi söker frilansare?

Vi söker frilansare?

Vi söker en copywriter som även är duktig med kameran

Vi är en liten engagerad webb- & reklambyrå i Nässjö som behöver utvidga vårt nätverk av snabba och duktiga frilansare!.

Journalist/fotograf
Främst letar vi i nuläget efter en copywriter som även är duktig med kameran, det är viktigt att du kan jobba i dom flesta kanalerna. Budskapet är alltid viktigast och det ska ut på bästa sätt. Det spelar ingen roll om rätt kanal är webben, mobilen, mässan, broschyren eller tidningen. Bredden är en av våra största styrkor.

Vi tar alla ett stort ansvar. Att jobba med oss innebär att du tar personligt ansvar för att allt fungerar precis som uppdragsgivaren vill. Det innebär bland annat att vi alla har kundkontakt och att vi själva kan ta fram idéer som vi står för och gärna presenterar.

Du får gärna sitta på plats hos oss, eller arbeta på distans. Hör gärna av dig så snart som möjligt om du är intresserad så tar vi kontakt! Lämna gärna timpris och länk till portfolio/cv om du har det.

Skicka ett mail eller ring oss på 0380-55 88 70
Print
Beygsätt denna artikel
4.0
6604

Your name
Your email
Subject
Enter your message ...
x

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset