Menu

Jobba på Mathinic

Vi ser till att du syns.

Vi arbetar idag med många företag, både stora och små, vi har ett gott rykte om att vara noggranna och göra kostnadseffektiva lösningar som i sin tur gör det lättare för dig att skapa affärer.

 

Vi söker alltid talangfulla medarbetare

Mathinic AB är ett bolag inom reklam, webb och konsultning.

Det händer väldigt mycket hos oss just nu. Vi har en stark kundbas med stora möjligheter vilket gör att vi alltid behöver komma i kontakt med grymma utvecklare.

Vi jobbar inom reklam, webb och e-handel med lösningar där vår nisch är att skräddarsy varje leverans så att varje uppdragsgivare får det han/hon verkligen vill ha. Vi är ett ungt gäng med erfaren ledning som brinner för att göra Mathinic till något riktigt stort och bra.

Vi drivs av bra värderingar och tror på att varje anställd kan göra en skillnad. Vi förstår att personlig utveckling gör att folk trivs.

Oavsett din bakgrund och erfarenhet vill vi att du brinner för webbutveckling och har ett processtänk. Du bör vara skicklig på C#, ASP.NET, HTML, CSS, JavaScript (gärna jQuery) och vara van att arbeta med MS SQL och applikationsutveckling i Visual Studio.

Kan du Flash och/eller Silverlight så är vi ännu mer intresserade av att träffa dig. Vi jobbar mycket med DotNetNuke som publiceringsverktyg, så erfarenhet av denna plattform är ytterligare ett plus i kanten.

Vi ser helst att du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet inom .Net utveckling men är du ny på marknaden men känner att vi borde träffas så kontakta oss gärna.

På Mathinic har vi många kunder i olika storlekar och varianter. Det är därför viktigt att du gillar variation och snabbt kan byta spår. Det är inte ovanligt att du även har kundkontakt samt driva en del projekt själv.

Låter det intressant, kontakta Mathias så kan vi träffas helt förutsättningslöst.

Kontaktpersoner
Mathias Tellfjord, 0380-55 88 71 eller 0730-420 853, Skicka e-post

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron