Menu

Portfolio

Ny design på NT Etikett

Ny design på NT Etikett

Nu har vi publicerat ny hemsida till NT Etikett med responsiv design

Allt fler företag går över till responsiv design för att möta alla som använder sig av mobiltelefoner och läsplattor för att surfa. Vi har också byggt en kunddel där kunder direkt kan beställa produkter från sitt sortiment.

Allt fler företag går över till responsiv design för att möta alla som använder sig av mobiltelefoner och läsplattor för att surfa. 

Mathinic har tagit fram design, skrivit nya texter och fotat en del nya bilder, arbetet kommer fortgå med nya bilder.

I samband med den nya formen har vi också tillgodosett deras behov av att kunderna själva ska kunna avropa produkter från deras lager. Vi har byggt en kunddel där kunderna kan logga in och där se sitt sortiment och hur mycket det finns på lagerhyllan för att enkelt och smidigt kunna göra beställningar direkt på hemsidan.

Besök gärna hemsidan på www.ntetikett.se

Print
Beygsätt denna artikel
Ingen betygssättning
7816

Your name
Your email
Subject
Enter your message ...
x

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET I DOTNETNUKE TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset