Menu

Portfolio

Programkatalog till Eksjö Gymnasium; Allt handlar om Dig

Programkatalog till Eksjö Gymnasium; Allt handlar om Dig

Kolla in alla linjer Eksjö Gymnasium kan erbjuda

Vi fick uppdraget att producera en ny programkatalog till Eksjö Gymnasium, Programkatalogen skulle innehålla alla kurser som finns att tillgå och det ska visas på ett så bra sätt som möjlig.

Vi fick förtroendet att göra Eksjö Gymnasiums nya programkatalog, Allt handlar om dig. En tuff rubrik som kanske låter överdrivet, men det är precis så det är att plugga på Eksjö Gymnasium, här ska du vara i centrum.

Mathinic gjorde form och layout och Fem punkter i Eksjö skrev alla texterna, ett perfekt samarbete med kreativa människor där resultatet blir perfekt.
Print
Beygsätt denna artikel
Ingen betygssättning
6807

Your name
Your email
Subject
Enter your message ...
x

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET I DOTNETNUKE TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset