Välkommen till Mathinic

En reklam- &
webbyrå i nässjö

Vad kul att du hittade hit, det betyder ju att du sett någon av våra annonser på facebook eller Instagram.

Kort om oss

Vi är alltså en reklam- & webbyrå som finns i Nässjö. Vi, Niclas Ekdahl och Mathias Tellfjord startade bolaget 2005 och har varit i branschen i hela våra karriärer så man kan säga att vi varit med från början in i det digitala samhället som vi lever med idag.

Vi hjälper våra uppdragsgivare uppfylla sina mål genom effektiv och innovativ marknadsföring – oavsett om de mäter framgång i stärkt varumärke, besökare, klickar, leads, konvertering eller försäljning. Från idé till produktion så finns vi alltid till hands för enstaka projekt eller längre samarbeten. Det ska vara enkelt att jobba med oss. Och kul.

Webbsidor

Vi gör idag allt från enkla hemsidor till stora webbutiker och det är bara fantasin som sätter gränser på vad man kan göra. Vi hjälper våra uppdragsgivare med att ta fram bra webbplatser för rätt ändamål med struktur, design och teknik. När sajten är på plats är det viktigt att planera hur man kan driva trafik till den, t.ex. via sökordsoptimering, Google-annonsering, e-postmarknadsföring eller bannerkampanjer.

Vi bygger alltid våra hemsidor enligt den senaste webbstandarden och ser till att hemsidorna byggs på ett sätt så du som beställare enkelt kan underhålla sidan i framtiden för att skapa ett intressant innehåll.

Reklam

Vi har lång erfarenhet av tryckt produktion i små och stora skalor och vi hjälper dig med layout och formgivning av bland annat broschyrer, tidningar, annonser, produktblad, rapporter och årsredovisningar. Vi kan också skapa InDesign- och Office-mallar som används internt och externt för att ni enkelt kunna efterleva den grafiska profilen. 

Med rätt och konsekvent grafisk design på din kommunikation får dina kunder rätt känsla och känner igen ditt företag snabbare jämfört med konkurrenterna. Därför är det viktigt att ditt företag har en bra, ändamålsenlig grafisk profil.

Det var lite kort om oss och vad vi kan göra, vad tror du, känns det bra, vi kanske ska träffas över en god kopp kaffe. Uppstår tycke kan det vara början på en långsiktig relation.

Tveka inte utan

Ring oss idag

eller varför inte skicka

ett mail