Nevotex nya webbshopslösning är nominerade till årets e-handelslöning i kategorin B2B. Vilket vi är mycket stolta och glada för. Nevotex är sedan många år en kund till oss på Mathinic som valt att köpa tjänsten vi kallar för Marknadsstöd. I detta projektet har Mathias på Mathinic varit delaktig som teknisk projektledare och utvecklat designen tillsammans med Nevotex och deras partners. Webbshoppen är producerad av SoftGear och byggd i verktyget Dynamic Web där vi idag kopplar samman 5 länders (4 olika bolags) Navision till en webshopslösning. Det är en avancerad och komplex lösning, som skapar stora möjligheter för vidareutveckling.

Det är DynamicWeb som varje år utser årets nominerade och vinnare. Vi hoppas att ni vill hjälpa Nevotex att vinna tävlingen genom att gå in och rösta på länken nedan.

Sista dagen för röstning är den 3 oktober.  För att kunna rösta så behöver du bara ha en e-postadress. Och som vanligt i en tävling så gäller, flest röster vinner.

Att rösta gör man genom att gå in på nedanstående länk . Man fyller i sin mailadress, företag och väljer Nevotex i klassen B2B.

 

Rösta här!