WebPaper, testa gratis.

Allt du behöver göra är att maila din pdf till oss, skriva att du vill testa, så skapar vi en webPaper på din pdf och mailar tillbaks en länk, alla funktioner funkar och din webPaper är aktiv i 14 dagar, sedan släcker vi ner den.

Nu är det slut med tråkiga pdf-filer

– visa dina broschyrer på nätet med stil!

webPaper gör det möjligt för dig att publicera dina broschyrer, kataloger och andra trycksaker på Internet.

Med en enkel prismodell gör webPaper till ett av marknadens bästa verktyg för blädderbara pdf:er på Internet, för endast 920 kr/st får du en webpaper, om du vill byta eller uppdatera din broschyr eller Katalog/tidning kostar det 495 kr vid varje tillfälle.

Har du inga möjligheter att själv lägga upp filerna på ditt webbhotell kan vi hjälpa dig med det, det ingår i priset om webpapern ligger på ditt egna webbhotell.

Vi kan givetvis lägga upp din webpaper på vår egna webbserver, då tillkommer en hosting avgift på 39 kr/mån för en webpaper, vill du ha 2-10 st publicerade samtidigt tillkommer det 89 kr/mån.

Med en webPaperlösning kan broschyren presenteras på ett snyggt sätt och du slipper dyra portokostnader för att skicka din katalog.

Enklare kan det inte bli! Skicka in en PDF-fil till oss, vi skapar en webPaper, du får en länk som du kan publicera på din hemsida. Behöver du hjälp med publicering på din hemsida hjälper vi även till med detta.

Du kan även få din webPaper som offlineversion på ett USB-minne, det tillkommer då 200 kr /publikation.

Om du har andra önskemål eller vi publicera fler än 10 samtidiga publikationer kan vi skräddarsy en webPaper-lösning för dig. Välkommen att kontakta oss!

Så vilka är vi?

En liten, handfull men kraftfull reklam- & webbyrå som tycker mycket om reklam som förändrar kännedomen och attityden till våra uppdragsgivare. Vi tillhör inget stort och flådigt byrånätverk. Istället har vi haft förmånen att finna fantastiskt talangfulla partners som vi tar med i uppdragen när det behövs.

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70