Vi ser till att du syns.

Vi arbetar idag med många företag, både stora och små, vi har ett gott rykte om att vara noggranna och göra kostnadseffektiva lösningar som i sin tur gör det lättare för dig att skapa affärer.

Det går fort när man har roligt

När portarna slogs upp den första januari 2005 såg reklam- och webbyrån Mathinic AB dagens ljus. Du som kanske redan är någon av våra uppdragsgivare vet ju allt det här redan. Men för dig som är ny berättar vi mer än gärna.

Vi tror att reklam kan jämföras med hur man berättar en historia.

Oavsett syfte, innehåll eller mål måste en historia berättas med inlevelse, relevans och eftertryck. Om inte, kommer lyssnarna tröttna och sluta lyssna.

Exakt så är det med reklam, oavsett den är webborienterad eller traditionell. Bra reklam är som en bra historia – man kommer ihåg den länge och berättar den gärna för sina goda vänner.

Med detta som grundval hjälper vi våra uppdragsgivare att förflytta eller förändra uppfattningen om deras produkter och tjänster. Eller för att förstärka kännedomen eller attityden till sitt varumärke.

I praktiken kan det innebära att vi hjälper vår uppdragsgivare att skapa en kommunikativ plattform eller en strategi. Oavsett vilka vägar man väljer att gå, ska det syfta till att åhöraren gillar budskapet. Allt annat går snabbt in i ena örat och lika snabbt ut i det andra.

Så vilka är vi? En liten, handfull men kraftfull reklam- & webbyrå som tycker mycket om reklam som förändrar kännedomen och attityden till våra uppdragsgivare. Vi tillhör inget stort och flådigt byrånätverk. Istället har vi haft förmånen att finna fantastiskt talangfulla partners som vi tar med i uppdragen när det behövs.

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70