En långsiktig relation.

Vi utför traditionella reklamuppdrag såsom företagsprofiler, logotyper, broschyrer, kataloger, annonser och visitkort mm. Vi hjälper våra kunder igenom hela processen från det att vi får uppdraget tills det att vi levererar den önskade produkten/tjänsten.

Vi vill hjälpa dig bygga ditt varumärke

Reklam har funnits i olika former sedan tidernas begynnelse. Den äldsta och enklaste formen av reklam är ”mun till mun-metoden” dvs att ett rykte sprids mellan människor om en produkt eller tjänst. Denna ryktesspridning är ännu en hörnsten i en stor del av reklamen, framförallt när man vill bygga ett starkt varumärke och stärka ett företags anseende eller framtoning.

Bra marknadsföring börjar från insidan. Med det menar vi att marknadsföring inte bara är något som existerar i betraktarens ögon. Det handlar lika mycket om att bygga upp ett förtroende, låta det växa och sedan behålla det. Det är något som involverar alla i ett företag, inte bara marknadsavdelningen.

Att ha en tydlig bild av alla de faktorer som påverkar en verksamhet är grunden till att lyckas med detta. Därför är vi och de vi samarbetar med en partner till dig som undersöker, lyssnar och iaktar. Först därefter kan den kreativa processen ta sin början.

Vi producerar det mesta:

  • Broschyrer, kataloger, tidningar, kundtidningar
  • Logotyper, produktblad, visitkort, kuvert
  • Annonser, kampanjer och mycket mer

ÄR VI RÄTT PARTNER FÖR DIG?

Den frågan besvaras enklast genom att vi möts, helst över en god kopp kaffe. Uppstår tycke kan det vara början på en långsiktig relation.

Så vilka är vi?

En liten, handfull men kraftfull reklam- & webbyrå som tycker mycket om reklam som förändrar kännedomen och attityden till våra uppdragsgivare. Vi tillhör inget stort och flådigt byrånätverk. Istället har vi haft förmånen att finna fantastiskt talangfulla partners som vi tar med i uppdragen när det behövs.

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70