Menu

Portfolio

Webbutik till ney.se

Webbutik till ney.se

Efter ett snabbt beslut av Putte fick vi uppdraget att producera en ny webbutik till ney.se

För drygt 1,5 månad sedan (160215) fick vi förtroendet att flytta den dåvarande webbutiken till det verktyget vi använder när vi bygger en webbutik, magento, nu är sidan publicerad (160331).

Ney.se är helt fristående butik som säljer allt inom elektronik, det är till honom ni ska gå om ni behöver en ny TV eller vill ha fantastisk ljud hemma, gå gärna i på hemsidan, www.ney.se, men vill ni bli imponerade ska ni besöka honom i hans nybyggda lokaler, strax utanför Ekenässjön.

Ny hemsida till Smålandsfiberteknik

Ny hemsida till Smålandsfiberteknik

Smålands Fiberteknik som ingår i Eksjö Elteam AB har fått en egen hemsida, dom installerar och underhåller alla typer av fibernät. Är du intresserad av att komplettera din villa eller din fastighet med fiber, då ska du kontakta Smålands Fiberteknik
Ny hemsida till David Larsson Naprapati

Ny hemsida till David Larsson Naprapati

Vi har producerat en ny hemsida till Naprapaten, David Larsson i Eksjö, där kan du läsa om vad han kan gör för dig som har ont i nacken eller ryggen. Du kan beställa tid direkt från hemsidan, enklare kan det inte bli. Ta en koll, www.naprapati.nu
PK Fastigheter i Nässjö

PK Fastigheter i Nässjö

Ny hemsida till fastighetsbolag i Nässjö

PK Fastigheter har ett flertal hyresfastigheter i Nässjö och dom ville uppdatera sin hemsida och gå över till office 365 med sin e-posthantering. Vi byggde en ny hemsida som man mycket enkelt kan sköta själv, lägga upp nya fastigheter och visa om det finns något hyresledigt. Hyresgästerna kan enkelt skapa felanmälningar som går direkt till fastighetsskötaren. Gå gärna in på www.pkfastigheter.se och se mer.

Ny hemsida till Industrilås AB

Ny hemsida till Industrilås AB

Vi fick förtroendet att bygga en ny hemsida till Industrilås AB

Industrilås AB är ett multinationellt företag med avdelningar runt om i hela värden, dom behövde en ny gemensam hemsida som uppfyllde deras krav. Vi började med tre språk Svenska, Engelska och Tyska men tillsammans kommer vi att vidareutveckla hemsidan så hela eller delar av den nya hemsidan ska innehålla fler språk bla Kinesiska, spanska och Holländska. Gå gärna in på www.industrilas.se

RSS
12345678910 Last

Kontakta oss idag!

Ring eller maila till oss, vi svarar alltid och försöker komma på lösningar som passar just dig, det ska vara enkelt att samarbeta med oss, det är ett signum som vi försöker jobba efter.

Mathinic AB
Lerbacksgatan 13
571 38 Nässjö

Telefon: 0380-55 88 70

ERBJUDANDE

HEMSIDESPAKET I DOTNETNUKE TILL ETT FAST OCH LÅGT PRIS!

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris.

ENDAST 9.900 kronor

I detta priset producerar vi en ny hemsida till ditt företag från någon av våra färdiga mallar, hemsidan innehåller en startsida och en kontaktsida.

Läs mer här!

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

nike air max dame christian louboutin sko ray ban solbriller woolrich jakke louboutin sko canada goose tilbud louis vuitton taske parajumpers jakke louis vuitton pung barbour jakke ugg støvler moncler jakke ray ban briller canada goose jakke air max dame oakley solbriller nike sb sko canada goose jakke michael kors tasker