Mathinic bygger hemsidor med passion och perfektion.

Vi lämnar inte gärna något åt slumpen. Tillsammans med er tar vi fram en webbstrategi, den lägger sedan grunden för vårt arbete med den nya hemsidan. Vi gillar nöjda kunder och snygga hemsidor till företag!

Enkelt, snabbt och smidigt med ett CMS-System

Har er hemsida ett säljande budskap och ett enhetligt utseende?

Vi bygger hemsidor baserade på WordPress eller DotNetNuke (DNN] vilket enligt oss är dom bästa systemen av två världar. WordPress bygger i grunden på php medan DNN bygger på ASP.NET, bägge systemen har öppen källkod.

Både WordPress och DNN är väldigt användarvänliga vilket gör det enkelt att hantera hemsidan. Det ingår alltid utbildning i våra verktyg när ni köper en hemsida från oss!

Med oss får ni en modern, lättanvänd & snygg hemsida.

N

Responsive Design

Våra hemsidor är alltid mobilanpassade med responsive design, och anpassar sig automatiskt för mobiler och surfplattor.

N

Bättre sökmotorplacering

Våra hemsidor bygger på verktyg som är optimerade för sökmotorerna vilket ger er goda förutsättningar att lyckas med att sökmotoroptimera er hemsida.

N

Fler funktioner

Våra hemsidor har från början moduler installerade för att hantera alla tänkbara funktioner som Google Maps, bildspel, gallerier, Twitter och Facebook.

N

HTML5 & CSS3

Våra hemsidor byggs enligt webbstandard och följer W3C:s rekommendationer och använder använder giltig HTML eller XHTML.

N

Framtidssäker plattform

Vi erbjuder löpande support och uppdateringar av både WordPress och DNN, det säkerställer att er hemsida fungerar korrekt!

N

Minskade kostnade

Genom att följa webbstandarder blir det lättare att arbeta med hemsidan.

N

Minskade underhållskostnader

Med WordPress och DNN blir webbsidorna enkla att underhålla och driftsäkra.

N

Lättskött

Våra hemsidor byggs i WordPress eller DotNetNuke vilket gör det enkelt för er att själva hantera hemsidan.

Erbjudande

Välj mellan 16 färdiga utseenden

Vi gör det enkelt för dig att skaffa ditt företag en egen webbplats. tack vare våra färdiga mallar kan vi hålla ett ofattbart lågt och fast pris på 9.900 kronor exkl. moms för att producera en ny hemsida till ditt företag.

Mall 1

Mall 1 är perfekt för alla hemsidor som är inom tjänsteindustrin. Temat har 7 st olika sidor inklusive tre layouter som är dedikerade för att visa tjänstesidor. Landingssidan har tydliga ”call to action” med klickbara länkar för att besökaren snabbt ska kunna ta kontakt.

Mall 8

Mall 8 är perfekt för ett litet företag som vill göra en hemsida som matchar branschen dom är verksamma i. De sju inkluderade layouterna är lösningsorienterade och med fokus på att erbjuda besökarna en snabb och välkomnande hemsida.

Mall 2

Detta 8:a sidiga layout packet sätter fokus på de tjänster du erbjuder. Med en utarbetad service layout kan du rikta dina potentiella kunder på ett enkelt, tydligt och direkt sätt. Visa dina besökare vad du erbjuder på ett elegant och professionellt sätt.

Webbhotell

Din webbplats ska ju vara i full drift dygnet runt, vi erbjuder ett förstklassigt webbhotell för optimerad drift av WordPress och DotNetNuke.

Förvaltningsavtal

Förvaltning av din webbplats ger omvårdnad varje vecka! Den blir optimerad, uppdaterad och skyddad. Du kan känna lugn och trygghet i vetskapen att vi sköter allt.

Redigeringsavtal

För dig som inte har möjlighet eller tid att uppdatera själv har vi tagit fram lite olika redigeringsavtal. Det innebär att vi sköter om innehållet på hemsidan.